Szövegelek helyetted!

Szöveges

Szöveges

Szövegelek helyetted!

2015. április 08. - enikohu

Weboldal, közösségi oldal, céges blog, események - az a közös bennük, hogy ütős marketing szöveg nélkül semmit se érnek. Az az esemény, melyről nem készül leírás, beszámoló, nem osztjuk meg közösségi oldalunkon, nem létezik.

A szöveg az alapja online jelenlétünknek. A szöveget használja a Google, az összes kereső is, hogy megtaláljon bennünket. Szöveget írnak be a keresőbe ügyfeleink, mikor vásárolni szeretnének tőlünk. 

Ezért százszor is el kell mondani, mivel foglalkozunk, miért mi vagyunk a legjobbak, miért mi vagyunk a szakértők.

Én a szövegíráshoz értek. Felkutatom a témát, megírom a hírt, interjút készítek cégen belül a szakértővel, elmegyek a céges eseményre. Online jelenlétet építek. Én vagyok a szöveges.

Árak

SzövegS - 29900 Ft + Áfa
Havi 4 hír, ebből 1 interjú (fotóval)
Hírek kulcsszavazása plusz havi 1 hírlevél szerkesztés, kiküldés
A rendszeresen frissített weboldal nemcsak a Google keresőjében lesz magasabb helyen, hanem bizalmat sugall, az ügyfelek látják, hogy igényes, folyamatosan gondozott és karbantartott oldalra jutottak el.

SzövegM - 44000 Ft + Áfa
Havi 8 hír, ebből 2 interjú (fotóval)
Hírek kulcsszavazása, illusztráció, plusz havi 1 hírlevél szerkesztés, kiküldés
A hírek azt jelzik, hogy értjük területünket, folyamatosan figyelemmel kísérjük a szakma történéseit, képben vagyunk minden változással - ez pedig megerősíti ügyfeleink bizalmát.

SzövegL - 66000 Ft + Áfa
Havi 16 hír, ebből 2 interjú (fotóval),
Hírek kulcsszavazása, illusztráció, plusz havi 1 hírlevél szerkesztés, kiküldés
Magabiztos véleményünket webes látogatóinkkal is meg kell osztani. Ez megerősíti szakértői tekintélyünket, ügyfeleink láthatják, hogy valóban értünk a dolgokhoz, és így plusz okot adunk nekik, hogy minket válasszanak.

VideóS -  30000 Ft + Áfa
2 termékvideó
Az interneten azért népszerűek a termékbemutatók, mert valaki helyettünk csomagolja ki és tapogatja meg azt a terméket, melyet mi is kiszemeltünk. Ugyanakkor megerősíti a vásárlóban azt a döntését, hogy jól választott, mikor ügyfelünk termékét szemelte ki. 

KözösségS - 15000 Ft + Áfa
Havi 8 Facebook poszt 
A közösségi oldal további lehetőséget jelent a vállalat számára, hogy megismertessük vállalkozásunkat a szélesebb közönségnek, az ügyfeleknek. A viccesen, érdekesen megfogalmazott hír önjáróvá válik, hiszen a közösség megosztja egymás között - ez további láthatóságot biztosít vállalkozásodnak.

Bérblog S - ingyen a Szöveg csomagok mellé
Teljeskörű menedzselése a céges blognak
Szöveg csomagjaink mellé ingyen igénybe vehető
Alkalmi blogbejegyzések írása 8000 ft+ áfa/alkalom

Web S
Frissen induló vagy átalakítandó weboldalhoz Google keresőre optimalizált szövegeket egyéni egyeztetés alapján írunk. Az munka az igény felmérésével kezdődik - Skpype-os beszélgetés - , az ár a megírandó szöveg mennyiségétől függ.

Kapcsolatfelvétel: evass@krevo.hu, +36702026425.

Az árak tájékoztató jellegűek, szaktudást nem igénylő tartalmak esetében érvényesek. Kérem, minden esetben kérjem egyedi tájékoztatót a tarifákról!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoveges.blog.hu/api/trackback/id/tr526912231
süti beállítások módosítása